Blogger Template by Blogcrowds

.

Az oldalon saját szereplős történetek, Twilight fanfictionök és novellák találhatók.

Ha tetszik valamelyik történetem, ajánld másoknak, hogy ők is megismerhessék!




Sziasztok!

Tudom, hogy nem mentek vele semmire, de nagyon sajnálom, hogy a frissítésekben gubancok keletkeztek. A magyarázat a történtekre egész egyszerűen az, hogy nem jól osztottam be az időmet, és most minden feltorlódott.
Itt van a Before sunrise, A tiltott gyümölcs a legédesebb, az Eternity és egy kedves barátnőm, Krisz - a New Sun írója, aki esetleg nem ismerné őt, a bannerek között megtaláljátok az övét - születésnapi ajándéka. Utóbbival már tegnapra kész kellett volna lennem, de ez sajnos nem történt meg, és csak a sors tudta úgy keverni a szálakat, hogy most házon kívül tartózkodjon, így holnap estére, mire hazaér be tudom fejezni az ajándékát.

Szóval holnap estétől ezé a blogé vagyok, és kedd-szerda körül már valóban jön A tiltott gyümölcs soron következő fejezete, ráadásul már csak az a fejezetem van teljesen készen a Before sunrise-ból, amelyet pénteken kellett volna feltennem, szóval annál is alkotnom kell már. Az adott fejezetet még ma este felteszem, remélhetőleg lesz már annyi időm, hogy átnézzem és ahol szükség van rá egy kicsit korrigáljak rajta.

Köszönöm a türelmeteket, és azoknak is köszönöm, akik bár türelmetlenek, mégsem kiabálják le a hajamat a fejemről chaten keresztül.

Puszi: Pupi

0 megjegyzés:

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal